Audioreview.nl

Passie voor highend audio en muziek - Reviews, showverslagen, nieuws, artikelen en nog veel meer!

ECM-collector.com is online

ecmlogoVoor de liefhebbers van het ECM label en de ECM Vinyl collectioneurs is er nu een definitief platform gekomen. Sinds Maart 2013 is er achter de schermen hard gewerkt en constant gesleuteld om een online database te creëren waarmee iedere ECM muziekliefhebber en Vinyl verzamelaar aan de slag kan.

Topbassist Dean Peer (VS) komt naar Bergen Jazz

DeanPeer300Een zeer bijzondere last-minute toevoeging aan het programma van Bergen Jazz is de komst van Dean Peer op vrijdag 6 & zaterdag 7 september. Deze Amerikaanse topbassist uit Austin (Texas) staat vooral bekend om zijn spraakmakende solo-werk en eigenzinnige composities, zoals hij laat horen op zijn meest recente album 'Airborne'.

Voorbeschouwing North Sea Jazz 2013

guidensj2013 350Nog even en het is weer tijd voor al weer de 38e editie van North Sea Jazz in de tweede week van juli, waarbij sinds 2006 het Ahoy complex in Rotterdam centraal staat voor dit jaarlijks terugkerende muziekfestival. In de voorbeschouwing gaan we in op de historie, het programma van 2013 en de onlangs verschenen jazz-sampler.

Nik Bärtsch's Ronin in North Sea Jazz Club

nikbartsch275Op 28 februari 2013 treedt het zen-funk kwartet Ronin, van componist en pianist Nik Bärtsch, op in de North Sea Jazz Club in Amsterdam.
Nik Bärtsch speelt met zijn band Ronin naar eigen zeggen 'ritual groove music en probeert het maximale te bereiken met het minimale.
Meer informatie over dit optreden lees je in het persbericht.

Audiofiele tip: cd Groove into Bits Vol.1

grooveintobitscover550East West Audio heeft een wereld Primeur met de CD van de maand (editie augustus 2012) in het toonaangevende Audio magazine HiFi News.  In samenwerking met Blumenhofer, STS Digital, Rene van Es en Music2 Audio Import is cd "Groove Into Bits" gereleased. Meer informatie lees je in het bericht.

Mezzoforte komt in juni 2012 met nieuw album Islands

mezzoforte2010aGoed nieuws voor de fans van de Ijslandse jazz-fusionformatie Mezzoforte. In juni 2012, anderhalf jaar na het verschijnen van hun vorige album "Volcanic", komt de band met een nieuw studioalbum, genaamd "Islands". Lees er meer over in het nieuwsbericht.

Gerelateerd Nieuws

Deze view is geen artikel.


Nieuwsflits

Audioreview.nl is een onafhankelijke portal gericht op High End audio en muziek. Alle artikelen worden zónder enige beïnvloeding geschreven. Wij bieden de mogelijkheid aan fabrikanten, importeurs en dealers om kosteloos interessante nieuwtjes te plaatsen. Denk hierbij aan nieuwe produkten, audioshows, innovaties en techniek.

U bevindt zich hier: Home Muziek Muzieknieuws
GTranslate Your license is inactive or expired, please purchase GTranslate Enterprise!